dimecres, 13 d’agost del 2014

BLEDES SALTADES


La fulla de la bleda, no cal bullir-la, i podem fr plats com la truita de bleda, molt més dolça i no tan "aspra" com la truita d'espinacs.

També la podem fer barrejada amb llegums, cigrons o mongetes.

Aquesta recepta, té remminiscències del espinacs a la catalana,  encara que per fer-la més digerible , sobretot a la nit, podem suprimir la cansalada viada i doblarr el all.

             Bledes (2 manats), només la fulla.
             Patata tallada a daus (optativa).
             1/2 ceba tallada prima.
             Dos alls a làmines.
             Cansalada viada a tires (100 gr.)
             Oli d'oliva.
             Pebre negre.
             Sal (al gust).

Primer reduïrem les fulles de la bleda, directament en una paella gran, amb un parell de cullerades d'oli,, amb l'ajut de la tapadora.

Apart podem posar un cassó amb aigua bullint per a cuinar una mica la patata (uns deu minuts)

Tallarem la ceba i l'afegirem a la paella, donant tombs amb la cullera de fusta.

Quan la ceba comenci a enrossir, afegirem els alls a làmines, la cansalada viada, les patates mig bullides, escorregudes i una mica de pebre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada