dilluns, 18 d’agost del 2014

SEITÓ ARREBOSSAT



 Per a quatre persones:

             ½ Kg. de seitó fresc.
             1 ou batut
             Farina en un plat.
             Oli per fregir i sal.

Traurem els caps i les espines del seitó, deixant però la cua, trencant la espina a la base (deixarem la cua, que un cop fregida és perfectament comestible, si no saborosa).

Rentarem amb aigua i salarem lleugerament, un cop escorregut.

Apart, batrem un ou en un plat, al qual hi afegirem un filet d’aigua de l’aixeta, mentres el batem, per a fer un arrebossat mes lleuger (d’això en diem “deixetat”, que també es pot fer amb llet).

Posarem  un dit d’oli a la paella, i quan estigui calent , sense fumar, hi anirem posant el seitó, que prèviament passarem pel plat de farina i per l’ou batut.

En dos o tres minuts el tindrem per a donar-li el tomb, i en un total de cinc, haurem de posar una altra tongada.

A mesura que els anem traient de l’oli, els podem col·locar a sobre d’un paper absorvent de cuina, abans d’ emplatar de forma definitiva.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada