Aquesta recepta correspon a una crema d’alls
porros amb crema de llet.
Per a quatre persones
1 all porro gran
2 patates mitjanes
½ ceba.
½ got de crema de llet. (60 cl).
Tallem l’all porro, a trossos petits, després
de rentar-lo bé; -traurem la part més verda de la tija, ja que les fulles són
més dures, i és més difícil de netejar-. Pelarem les patates i les tallarem en
8 cada una. Picarem la ceba de manera grollera amb el ganivet.
Amb una cassola amb quatre dits d’aigua, ho
abocarem tot, amb una mica de sal, i posarem a bullir d’un quart d’hora, a vint
minuts. Acabada aquesta cocció, hi afegirem la crema de llet, i ho passarem tot
pel turmix; bé a la mateixa cassola , bé al got del turmix.
Ja ho tenim llest per servir. Es pot servir
tèbia o freda (del temps, no pas de la nevera).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada