diumenge, 10 d’agost del 2014

VICHYSOISSE




Aquesta recepta correspon a una crema d’alls porros amb crema de llet.

 Per a quatre persones
 
               1 all porro gran
               2 patates mitjanes
               ½ ceba.
                ½ got de crema de llet. (60 cl).

Tallem l’all porro, a trossos petits, després de rentar-lo bé; -traurem la part més verda de la tija, ja que les fulles són més dures, i és més difícil de netejar-. Pelarem les patates i les tallarem en 8 cada una. Picarem la ceba de manera grollera amb el ganivet.

Amb una cassola amb quatre dits d’aigua, ho abocarem tot, amb una mica de sal, i posarem a bullir d’un quart d’hora, a vint minuts. Acabada aquesta cocció, hi afegirem la crema de llet, i ho passarem tot pel turmix; bé a la mateixa cassola , bé al got del turmix.

Ja ho tenim llest per servir. Es pot servir tèbia o freda (del temps, no pas de la nevera).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada