divendres, 15 d’agost del 2014

PIT DE POLLASTRE A LA TARONJA




          Pit de pollastre (1 per comensal)
          El suc de mitja taronja.
          Oli d’oliva verge (1 gota)
          Un pessic de sal.
          Pebre negre recent molt.


En una paella, gairebé sense oli, un cop calenta, hi posarem el pit de pollastre, quan estigui daurat per una banda, el posarem de l’altra, aquesta operació consumirà uns cinc minuts entre tots dos costats (màxim) si no volem que ens quedi sec.

Al final, hi afegirem una mica de sal i el pebre negre. Emplatarem.

Amb el suc de la taronja, desglaçarem els sucs empegats i torrats de la paella, deixant reduir una mica, abans d’abocar-lo per sobre el pit de pollastre. Opcionalment, també hi podriem fondre una mica de mantega (una culleradeta petita) a la paella, al començament del desglassat, ens quedaria una "salsa" més lligada.



És ràpid i senzill, i no només pit de pollastre a la planxa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada