Seria una variant de l’olla barrejada, només què amb
recursos ràpids.
Coliflor,o brócoli prèviament cuits i/o congelats (100
gr.)
All (un o dos)
½ ceba dolça o tendra (optatiu)
Cansalada viada a tires.
1 lt. Brou de pollastre.
Pasta seca (fideu perla) 50 gr.
Mongeta blanca cuita (50 gr.)
En la mateixa
cassola posem unes gotes d’oli, i sofregim lleugerament la cansalada
viada fresca, és molt més pràctica aquesta que ja ve tallada a tires.
Hi afegirem el brócoli o la coliflor cuita o els
pèsols descongelats i l’all tallat a làmines, enrossint-los una mica.
Ara és l’hora d’afegir-hi el brou de pollastre (que
potser perfectament una pastilla de caldo dissolta en aigua calenta).
Quan comença a bullir, hi abocarem la pasta
(normalment fideu perla, però també poden ser pistons o llaços), i les mongetes
blanques precuïtes o de pot (o cigrons).
Quan estigui cuita la pasta (8 minuts), ja tenim feta
la sopa minestrone.
És una recepta com de ”recapte”, amb el que tinguem
per casa, ja que admet moltes variants.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada