diumenge, 10 d’agost del 2014

SOPA "MINESTRONE"




Seria una variant de l’olla barrejada, només què amb recursos ràpids.

               Coliflor,o brócoli prèviament cuits i/o congelats (100 gr.)
               All (un o dos)
               ½ ceba dolça o tendra (optatiu)
               Cansalada viada a tires.
               1 lt. Brou de pollastre.
               Pasta seca (fideu perla) 50 gr.
               Mongeta blanca cuita (50 gr.)

En la mateixa  cassola posem unes gotes d’oli, i sofregim lleugerament la cansalada viada fresca, és molt més pràctica aquesta que ja ve tallada a tires.

Hi afegirem el brócoli o la coliflor cuita o els pèsols descongelats i l’all tallat a làmines, enrossint-los una mica.

Ara és l’hora d’afegir-hi el brou de pollastre (que potser perfectament una pastilla de caldo dissolta en aigua calenta).

Quan comença a bullir, hi abocarem la pasta (normalment fideu perla, però també poden ser pistons o llaços), i les mongetes blanques precuïtes o de pot (o cigrons).

Quan estigui cuita la pasta (8 minuts), ja tenim feta la sopa minestrone.


És una recepta com de ”recapte”, amb el que tinguem per casa, ja que admet moltes variants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada