Per a quatre persones:
Fideu perla (250 gr.)
Pebrot verd (1/4)
Pebrot vermell (1/4)
Ceba (1/2)
All (1)
Tomàquet triturat (100 gr.).
Costella de porc a trossos (150 gr.)
Calamars petits (50 gr.) opcional
Oli d’oliva verge.(4 cullerades)
Brou de pollastre (1/2 litre)
En una cassola d’acer o de fang, hi posarem un cul
d’oli, sofregirem la ceba.
Una vegada enrossida, hi afegirem la costella de
porc ( i els calamars, n’hi ha que posen només les potes), remenarem , deixarem
enrossir la costella i ficarem l’all tallat a làmines i el tomàquet, uns tres
minuts més.
Tallarem a tires primes els pebrot verd i el pebrot
vermell, i els afegirem quan el sofregit de tomàquet hagi perdut l’excés
d’aigua.
Remenarem el sofregit amb els pebrots a tires, fins
que aquests, també comencin a posar-se tous.
Ara hi afegirem els fideus, que deixarem reposar una
mica amb l’oli del sofregit, remenant-los
uns dos minuts.
El brou de pollastre, bé potser una pastilla de caldo
diluïda amb aigua calenta, o comprat ja preparat, l’afegirem a la cassola, i
deixarem coure uns 8 o 10 minuts; ja els tenim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada