diumenge, 10 d’agost del 2014

FIDEUS A LA CASSOLA




  Per a quatre persones:

            Fideu perla (250 gr.)
            Pebrot verd (1/4)
            Pebrot vermell (1/4)
            Ceba (1/2)
            All (1)
            Tomàquet triturat (100 gr.).
            Costella de porc a trossos (150 gr.)
            Calamars petits (50 gr.)  opcional
            Oli d’oliva verge.(4 cullerades)
            Brou de pollastre (1/2 litre)

En una cassola d’acer o de fang, hi posarem un cul d’oli, sofregirem la ceba.

Una vegada enrossida, hi afegirem la costella de porc ( i els calamars, n’hi ha que posen només les potes), remenarem , deixarem enrossir la costella i ficarem l’all tallat a làmines i el tomàquet, uns tres minuts més.

Tallarem a tires primes els pebrot verd i el pebrot vermell, i els afegirem quan el sofregit de tomàquet hagi perdut l’excés d’aigua.

Remenarem el sofregit amb els pebrots a tires, fins que aquests, també comencin a posar-se tous.

Ara hi afegirem els fideus, que deixarem reposar una mica amb l’oli del sofregit, remenant-los  uns dos minuts.

El brou de pollastre, bé potser una pastilla de caldo diluïda amb aigua calenta, o comprat ja preparat, l’afegirem a la cassola, i deixarem coure uns 8 o 10 minuts; ja els tenim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada