dimecres, 13 d’agost del 2014

PIZZA DE CANSALADA VIADA




La massa de base serà la mateixa que a la pizza anterior, i també els primers passos, encabir la massa a la safata, les quatre cullerades de tomàquet triturat, escampades amb el revés de la cullera, el formatge per a fondre, només canviaran els ingredients finals.Es pot fer un amassat a base de manipulacions, o de temps (mínim 2 hores), per a dessenvolupar la proteïna de la farina  de blat, obtenint una massa elàstica.

                 1  Base de pizza
                 4 cullerades de tomàquet triturat.
                 1/3 de sobre de formatge Mozzarella o Emmental.
                 50 gr. Cansalada viada a trossets. (bacon)
                 2 Cullerades de xampinyons en làmines (opcional).
                 Ceba picada (opcional)
                 Orenga.

A sobre d’aquesta primera preparació i posarem, també en cru, els trossets de cansalada viada i els xampinyons, amb  un polsim d’orenga (al gust).

Mentrestant, pre-escalfarem el forn a 180-200 ºC, i amb el forn calent, hi posarem la pizza.
En un quart d’hora la tindrem preparada per portar a taula.

 Es millor deixar refredar  la safata  del forn, i posar-la en un plat, ajudats de dos espàtules, així no se’ns trencarà en tallar-la.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada