La massa de base serà la mateixa que a la
pizza anterior, i també els primers passos, encabir la massa a la safata, les
quatre cullerades de tomàquet triturat, escampades amb el revés de la cullera,
el formatge per a fondre, només canviaran els ingredients finals.Es pot fer un amassat a base de manipulacions, o de temps (mínim 2 hores), per a dessenvolupar la proteïna de la farina de blat, obtenint una massa elàstica.
1 Base de pizza
4 cullerades de tomàquet triturat.
1/3 de sobre de formatge Mozzarella o
Emmental.
50 gr. Cansalada viada a trossets. (bacon)
2 Cullerades de xampinyons en làmines
(opcional).
Ceba picada (opcional)
Orenga.
A sobre d’aquesta primera preparació i
posarem, també en cru, els trossets de cansalada viada i els xampinyons,
amb un polsim d’orenga (al gust).
Mentrestant, pre-escalfarem el forn a 180-200
ºC, i amb el forn calent, hi posarem la pizza.
En un quart d’hora la tindrem preparada per
portar a taula.
Es millor deixar refredar
la safata del forn, i posar-la en
un plat, ajudats de dos espàtules, així no se’ns trencarà en tallar-la.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada