divendres, 15 d’agost del 2014

CONILL A LA JUMILLANA




               
                 ½ conill gran o un de petit tallat a peces.
                1/2 ceba gran
                ½ cabeça d’alls.
                Herbes aromàtiques (farigola, romaní, orenga)
                1/3 de got de vinagre de ví.
                Aigua.
                Oli d’oliva verge, sal.

Aquest estofat de conill, està millor si han passat unes hores de repòs, fins i tot d’un dia per l’altre.

Amb l’oli, la ceba i els alls (desgranats i amb un cop a sobre el taulell), fem un sofregit.

Afegim el conill, i el daurem una mica. Ara hi afegirem les herbes aromàtiques i el vinagre, i un cop ha deixat d’evaporar aquest, hi afegim dos gots d’aigua.

Tot plegat, ho deixarem coure uns 30 minuts, i podem posar una tapadora.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada