dilluns, 18 d’agost del 2014

POTES DE CALAMAR EN SALSA




Per a dos persones:

                   200 gr. de potes de calamar.
                   1/2 pot de tomàquet  natural triturat.(100 gr).
                   alls.
                   1/4 de ceba.
                   1 branqueta de julivert.
                   1 fulla de llorer.
                   Pebre negre molt.
                   Oli d’oliva.
                  1 Guindilla (petita) seca esmicolada  (Opcional)
 
               
Primer farem un sofregit un cul de paella d’oli d’oliva, amb la ceba, i els alls picats amb ganivet, i quan comencin a enrossir, afegirem el tomàquet, el llorer i el julivert. (I la Guindilla)

Quan comencin a perdre l’aigua, hi tirarem les potes de calamar (poden ser potes de calamar, de sèpia, o tots dos barrejats).

Es una cocció ràpida, que ajudarem amb la tapadora, en cinc minuts més de cocció, tindrem el plat acabat. 

Podem tirar-li el pebre molt ara o a mitja cocció de les potes.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada