Per a dos persones:
200 gr. de potes de calamar.
1/2 pot de tomàquet natural triturat.(100 gr).
alls.
1/4 de ceba.
1 branqueta de julivert.
1 fulla de llorer.
Pebre negre molt.
Oli d’oliva.
1 Guindilla (petita) seca esmicolada (Opcional)
1 Guindilla (petita) seca esmicolada (Opcional)
Primer farem un sofregit un cul de paella
d’oli d’oliva, amb la ceba, i els alls picats amb ganivet, i quan comencin a
enrossir, afegirem el tomàquet, el llorer i el julivert. (I la Guindilla)
Quan comencin a perdre
l’aigua, hi tirarem les potes de calamar (poden ser potes de calamar, de sèpia,
o tots dos barrejats).
Es una cocció ràpida, que ajudarem amb la
tapadora, en cinc minuts més de cocció, tindrem el plat acabat.
Podem
tirar-li el pebre molt ara o a mitja cocció de les potes.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada