dimecres, 13 d’agost del 2014

COLS DE BRUSSEL.LES "SALTADES"


Per a quatre persones:

                Cols de Brussel·les (400 gr.)
                All (dos o tres), tallants en làmines.
                Cansalada viada a tires.(opcional)
                Oli verge d’oliva
                Pebre negre recent molt.
                Sal.

Començarem netejant les cols de Brussel·les, tallant la part fosca de la tija i traient les dos o tres fulles externes de cada una, que solen estar fosques i més dures.

En un cassó amb aigua i sal, bullirem les cols durant uns deu minuts; passat aquest temps, podrem clavar una forquilla sense esforç.

Mentrestant, en una paella amb un cul d’oli i enrossirem els alls. Escorrem les cols i les afegim a la paella.

Les deixarem coure uns cinc minuts més, remenant de tant en quant amb una cullera de fusta...


  I ja ho tenim! A les fotos apareixen les dos verions, amb cansalada i sense!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada