dimecres, 13 d’agost del 2014

POLLASTRE AL CURRY




És una recepta una mica més elaborada, sense haver de menester massa temps  a la cuina.

            ½ Pollastre a troços. (com si fos per fer a l’all)
           1/2 Ceba
            Curry en pols.
            Oli d’oliva verge.
            Un pessic de sal.
            Arròs blanc.

Picarem la ceba a ganivet, i la posarem a daurar a la paella, amb un cul d'oli. Hi afegirem un quart de got d'aigua per a aconseguir que la ceba en quedi molt estovada, i fins que s'evapori.

Seguirem i sofregint el pollastre,(am el mateix oli) quan comenci a estar enrossit , hi afegirem el curry (dos cullerades soperes). Pot ser curry de Madràs o del nord d' Africa, ja que tots dos es diuen bé amb el pollastre.
Remenarem força estona, fins a donar un color homogeni, afegint un pessic de sal. i ara i podem afegir una altra vegada aigua (mig got), i posarem una tapadora. Opcionalment, també hi òdriem posar mig got de ví blanc).
Deixarem 10 minuts més.
Normalment, aquest plat es serveix acompanyant d’arròs blanc, arròs que també hem pogut deixar que “s’empapi” una mica del suc de la paella (si no estem a dieta).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada