dilluns, 18 d’agost del 2014

TRUITA DE BACALLÀ




Per a dos persones:

                Un cop acabada la truita, es difícil diferenciar-la de la truita de patata.

                2 alls.    
                150 gr. de bacallà dessalat (2 peces).    
                Oli d’oliva verge (un cul de paella).
                3 ous.

Esmicolem el bacallà i tallem els alls a bocins petits.

Amb una paella amb un cul d’oli, la posem al foc; quan l’oli estigui calent, afegirem primer els alls, que deixarem enrossir, i seguidament el bacallà.

En un plat fondo, batrem els ous, i els incorporarem a la truita, després d’escórrer l’oli sobrant de la paella. N’hi ha que ho fan al revés, escorren el bacallà i el posen al plat amb els ous i buiden la paella d’oli, deixant només una mica.

Quan estigui quallada d’un costat, i es comenci a quedar l’ou cuit, li donarem el tomb amb ajut d’un plat o tomba-truites. Aquesta segona cara en tindrà prou amb la meitat de temps al foc. (foc mig).

També hi podem afegir patata bullida a la recepta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada