Per a dos persones:
Un cop acabada la truita, es
difícil diferenciar-la de la truita de patata.
2
alls.
150
gr. de bacallà dessalat (2 peces).
Oli
d’oliva verge (un cul de paella).
3
ous.
Esmicolem
el bacallà i tallem els alls a bocins petits.
Amb una paella amb un cul d’oli, la posem al
foc; quan l’oli estigui calent, afegirem primer els alls, que deixarem
enrossir, i seguidament el bacallà.
En un plat fondo, batrem els ous, i els
incorporarem a la truita, després d’escórrer l’oli sobrant de la paella. N’hi
ha que ho fan al revés, escorren el bacallà i el posen al plat amb els ous i
buiden la paella d’oli, deixant només una mica.
Quan estigui quallada d’un costat, i es
comenci a quedar l’ou cuit, li donarem el tomb amb ajut d’un plat o
tomba-truites. Aquesta segona cara en tindrà prou amb la meitat de temps al
foc. (foc mig).
També hi podem afegir patata bullida a la
recepta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada