Si el lluç es fresc, el traurem del refrigerador amb temps de temperar-se, si es
congelat, el deixarem a sobre el taulell de marbre (de pedra, granet,
silestone, o similar)un mínim de quatre hores a l’estiu i més de sis a
l’hivern.
També ens podem ajudar de la immersió en aigua freda, però si ens
podem estar, no utilitzarem el microones, sota el risc de donar-li una falsa
cocció (que ens quedarà com bullit).
Lluç en filets
Farina (en un plat)
Ou batut (en un plat)
Oli verge d’oliva
Un pessic de sal.
La sal l’afegirem a l’ou abans de batre’l.
Amb els filets de lluç eixuts (sense aigua),
els passarem per la farina, i a continuació per l’ou, posant-los a fregir amb
força oli ja calent, els deixarem daurar d’un costat abans de donar-los el tomb
i fer-los per l’altre, (en total un cinc minuts).
Ara, els podem posar en un plat amb un tovalló de paper
que xuclarà l’oli residual, i ja podem emplatar i servir a taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada