dilluns, 18 d’agost del 2014

FILET (SOLOMILLO) DE PORC AL PEBRE VERD




Per a dos persones:

                    1 “solomillo” de porc.
                    1 cullerada de pebre verd en conserva.
                    1 nou de mantega
                    1 raiget d’oli d’oliva.
                    Sal.

La forma de tallar el filet de porc, és molt important, per a què ens quedi ben fet.

Tallarem unes rodanxes d’uns tres dits de gruix, i després les aplanarem amb ajut d’un tallant, (de plà). Ara les salarem.

A la paella calenta, però no pas roent, hi posarem la nou de mantega i el pebre verd.

Amb una mica d’oli d’oliva, evitarem que se’ns cremi la mantega, i posarem el filet tallat a  rodanxes, primer per una cara, i quan comenci a quedar daurat (uns tres minuts), el posarem de l’altra cara (uns dos minuts).

El filet ja està cuit al punt. Hi ha persones però, que tenen especial mania a la carn una mica crua, i per tant, no ens està de més comprovar amb una forquilla, que l’interior no estigui cru. Si és així, el podem deixar un minut més de cada cara.



1 comentari: