Per a
dos persones:
1 “solomillo” de porc.
1 cullerada de pebre verd en conserva.
1 nou de mantega
1 raiget d’oli d’oliva.
Sal.
La forma de tallar el filet de porc, és molt
important, per a què ens quedi ben fet.
Tallarem unes rodanxes d’uns tres dits de
gruix, i després les aplanarem amb ajut d’un tallant, (de plà). Ara les salarem.
A la paella calenta, però no pas roent, hi
posarem la nou de mantega i el pebre verd.
Amb una mica d’oli d’oliva, evitarem que se’ns
cremi la mantega, i posarem el filet tallat a
rodanxes, primer per una cara, i quan comenci a quedar daurat (uns tres
minuts), el posarem de l’altra cara (uns dos minuts).
El filet ja està cuit al punt. Hi ha persones
però, que tenen especial mania a la carn una mica crua, i per tant, no ens està
de més comprovar amb una forquilla, que l’interior no estigui cru. Si és així,
el podem deixar un minut més de cada cara.
Sembla ràpid i de bon resultat. Per mí és ideal. Gràcies.
ResponElimina