dimecres, 13 d’agost del 2014

"NUGGETS" DE POLLASTRE.


La recepta és senzilla, i no té res a veure amb els "Nuggets" congelats que ens venen perahí.

   Per a quatre persones:

       3 o 4 pits de pollastre desossats (depèn de la gana i de si hi ha alguna cosa més).
       Pà ratllat en un plat.
       Salsa de soja forta (dos cullerades).
       Suc de llimona (1/2 llimona).
       Oli d'Oliva Verge (en una paella per fregir).

Tallarem el pollastre en troços aproximadament quadrats o triangulars, d'un dit de gruix.


Podem passar una rentada amb aigua abans o després de tallar-lo.

El posarem a adovar amb unes gotes d'oli fregit (com fan els xinesos), la salsa de soja i la llimona i un pessic de sal, (compte per què la salsa de soja ja en porta), ho deixarem un mínim de deu minuts.

Quan estigui el pollastre adovat, posarem a escalfar l'oli, en una paella fonda i no gaire gran.

Arrebossarem el pollastre només amb pa ratllat, i el posarem a fregir, a uns 160 ºC, (no gaire més si no volem cremar els nuggets.

A mida que vagin quedant daurats, els anirem canviant de la paella a un plat amb paper absorvent que xucli l'excés d'oli.

Els podem servir amb una amanida de tomàquet i olives, per exemple.






    



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada