dimecres, 13 d’agost del 2014
"NUGGETS" DE POLLASTRE.
La recepta és senzilla, i no té res a veure amb els "Nuggets" congelats que ens venen perahí.
Per a quatre persones:
3 o 4 pits de pollastre desossats (depèn de la gana i de si hi ha alguna cosa més).
Pà ratllat en un plat.
Salsa de soja forta (dos cullerades).
Suc de llimona (1/2 llimona).
Oli d'Oliva Verge (en una paella per fregir).
Tallarem el pollastre en troços aproximadament quadrats o triangulars, d'un dit de gruix.
Podem passar una rentada amb aigua abans o després de tallar-lo.
El posarem a adovar amb unes gotes d'oli fregit (com fan els xinesos), la salsa de soja i la llimona i un pessic de sal, (compte per què la salsa de soja ja en porta), ho deixarem un mínim de deu minuts.
Quan estigui el pollastre adovat, posarem a escalfar l'oli, en una paella fonda i no gaire gran.
Arrebossarem el pollastre només amb pa ratllat, i el posarem a fregir, a uns 160 ºC, (no gaire més si no volem cremar els nuggets.
A mida que vagin quedant daurats, els anirem canviant de la paella a un plat amb paper absorvent que xucli l'excés d'oli.
Els podem servir amb una amanida de tomàquet i olives, per exemple.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada