GUACAMOLE
Plat molt popular a Mèxic, ha arribar a posar-se de
moda aquí a través de les illes Canàries, on es conreen molt bons alvocats.
Alvocats (2)
All (1)
Tomàquet madur (1/4)
Ceba ( 1/2 de petita)
Oli d’oliva verge
Pebre negre, sal
Llimona (el suc d’una)
Cilantre fresc (2-3 branquetes)
Pelem l’all i el tomàquet, l’alvocat , li treïem l’ós,
i els fem a troços.
Afegim tot menys la ceba a la batedora (o al got del
turmix), i fem una crema espesa.
Piquem la ceba amb el ganivet, fina; o ratllada amb el
ratllador per costat dels forats més amples. En aquest cas hem picat també la
ceba.
Barregem la ceba amb la crema i servim, acompanyat de
galetes salades, patates fregides a l’anglesa (chips), palets de pa (grissini)
o natxos de blat de moro.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada