dimecres, 13 d’agost del 2014

CREMA D'ALVOCAT



GUACAMOLE

Plat molt popular a Mèxic, ha arribar a posar-se de moda aquí a través de les illes Canàries, on es conreen molt bons alvocats.

            Alvocats (2)
            All (1)
            Tomàquet madur (1/4)
            Ceba ( 1/2 de petita)
            Oli d’oliva verge
            Pebre negre, sal
            Llimona (el suc d’una)
            Cilantre fresc (2-3 branquetes)

Pelem l’all i el tomàquet, l’alvocat , li treïem l’ós, i els fem a troços.



Afegim tot menys la ceba a la batedora (o al got del turmix), i fem una crema espesa.




Piquem la ceba amb el ganivet, fina; o ratllada amb el ratllador per costat dels forats més amples. En aquest cas hem picat també la ceba.

 
Barregem la ceba amb la crema i servim, acompanyat de galetes salades, patates fregides a l’anglesa (chips), palets de pa (grissini) o natxos de blat de moro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada