dimecres, 13 d’agost del 2014

CARXOFES AL FORN




La forma de preparar la carxofa, canvia lleugerament, tallarem les tiges arran de la base del bulb, i després de tallar les puntes de les fulles, les obrirem lleugerament fent força amb els dits polses.

Per a dos persones:
          4 carxofes
          2 dents d’all.
          Vinagre, sal, pebre negre.
          Oli d’oliva verge.

Un cop preparades les carxofes, mig obertes, les posarem en una safata del forn, amb una mica d’oli enllustrant-la.

Picarem l’all a tossets petits, amb el ganivet, i l’entatxonarem dins les carxofes.

A continuació, hi posarem una mica de sal, un raiget de vinagre i el pebre negre molt.

Pre-escalfarem el forn a 200 ºC i posarem la safata. La cocció ens trigarà entre un quart d’hora i vint minuts (depenent de la mida de les carxofes), i ja les tenim per portar a taula. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada