La forma de preparar la carxofa, canvia
lleugerament, tallarem les tiges arran de la base del bulb, i després de tallar
les puntes de les fulles, les obrirem lleugerament fent força amb els dits
polses.
Per a dos persones:
4 carxofes
2 dents d’all.
Vinagre, sal, pebre negre.
Oli d’oliva verge.
Un cop preparades les carxofes, mig obertes,
les posarem en una safata del forn, amb una mica d’oli enllustrant-la.
Picarem l’all a tossets petits, amb el
ganivet, i l’entatxonarem dins les carxofes.
A continuació, hi posarem una mica de sal, un
raiget de vinagre i el pebre negre molt.
Pre-escalfarem el forn a 200 ºC i posarem la
safata. La cocció ens trigarà entre un quart d’hora i vint minuts (depenent de
la mida de les carxofes), i ja les tenim per portar a taula.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada