dimecres, 13 d’agost del 2014

PIZZA QUATRE FORMATGES




La massa de base serà la mateixa que a les pizzes anteriors, i també els primers passos, encabir la massa a la safata, les quatre cullerades de tomàquet triturat, escampades amb el revés de la cullera, el formatge per a fondre, només canviaran els ingredients finals.
Es pot fer un amassat a base de manipulacions, o de temps (mínim 2 hores), per a dessenvolupar la proteïna de la farina  de blat, obtenint una massa elàstica.

          1 Base de pizza
          4 cullerades de tomàquet triturat.
          1/3 de sobre de formatge Mozzarella ratllada
          1/3 de sobre de formatge Emmental ratllat
          ½ sobre de formatge tipus mahó ratllat (filat), o bé formatge parmiggiano.
          1/2 porció de formatge roquefort, blau, o  gorgonzola.
          Orenga.

A sobre d’aquesta primera preparació i posarem,  els quatre formatges, ratllats o a  trossets , amb  un polsim d’orenga (al gust).

Podriem doblar la quantitat de mozzarella o emmental i afegir-hi manxego ratllat o peccorino (d’ovella) enlloc del formatge de mahó filat.

Mentrestant, pre-escalfarem el forn a 180-200 ºC, i amb el forn calent, hi posarem la pizza.

En un quart d’hora la tindrem preparada per portar a taula. Es millor deixar refredar  la safata  del forn, i posar-la en un plat, ajudats de dos espàtules, així no se’ns trencarà en tallar-la.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada