dilluns, 18 d’agost del 2014

HAMBURGUESA A LA PLANXA




És el plat de carn més econòmic que hi ha,  però millor que ens piquin la carn davant nostre.

Totes les puntes de carn  resseca de l’aparador del dia abans, hi fan cap, a primera hora del matí. A les hamburgueseries, fins i tot i solen afegir farina.

La peça de carn que demanem picar, millor que tingui una mica de greix, d’altra manera, ens sortirà una mica “seca”

Com en tots els plats, haurem de pensar una guarnició, però es molt fàcil caure en les patates fregides pre-cuites, amb mantega. Si el què volem és fer règim (estranyament sempre hi apareix), haurem de pensar en quelcom que no siguin patates, com una verdura cuita al vapor o una verdura a la planxa.

               Una hamburguesa (100gr)
               Una gota d’oli d’oliva.
               Pebre negre recent molt.

Amb la planxa calenta i fumant una mica, hi afegirem la gota d’oli. Amb un tovalló de paper l’escamparem i netejarem lleugerament la planxa (sense cremar-nos).

Ara hi posarem l’hamburguesa, que deixarem coure d’una cara fins que a la cara de dalt ens comenci a suar una mica la carn. Donarem el tomb a la carn i el deixarem una mica menys estona que la primera cara.

Ja la tenim, reservarem, i posarem una mica de pebre i ja podem afegir la guarnició.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada