És el plat de carn més econòmic que hi ha, però millor que ens piquin la carn davant nostre.
Totes les
puntes de carn resseca de l’aparador del
dia abans, hi fan cap, a primera hora del matí. A les
hamburgueseries, fins i tot i solen afegir farina.
La peça de carn que demanem picar, millor que tingui
una mica de greix, d’altra manera, ens sortirà una mica “seca”
Com en tots els plats, haurem de pensar una guarnició,
però es molt fàcil caure en les patates fregides pre-cuites, amb mantega. Si el
què volem és fer règim (estranyament sempre hi apareix), haurem de pensar en
quelcom que no siguin patates, com una verdura cuita al vapor o una verdura a
la planxa.
Una hamburguesa (100gr)
Una gota d’oli d’oliva.
Pebre negre recent molt.
Amb la planxa calenta i fumant una mica, hi afegirem
la gota d’oli. Amb un tovalló de paper l’escamparem i netejarem lleugerament la planxa
(sense cremar-nos).
Ara hi posarem l’hamburguesa, que deixarem coure d’una
cara fins que a la cara de dalt ens comenci a suar una mica la carn. Donarem el
tomb a la carn i el deixarem una mica menys estona que la primera cara.
Ja la tenim, reservarem, i posarem una mica de pebre i
ja podem afegir la guarnició.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada