dimecres, 13 d’agost del 2014

REMENAT D'ESPINACS AMB OUS I GAMBES



 Per a tres persones:

              Espinacs en fulla, tendres (400 gr.)
              All (un o dos)
              Ous frescos (3)
              Gambes (6) o camarons (12)
              Oli d’oliva verge.
              Sal.

Si tenim els espinacs tendres, només caldrà rentar-los i posar-los en una paella ben ampla, amb unes gotes d’oli i una tapadora (no cal bullir-los abans, ja que perden el gust). Anirem remenant de tant en quant, aixecant la tapa i tornant a tapar.


Hi afegirem la sal un cop els espinacs quedin reduïts, amb les fulles estovades.


Apart haurem escalfat una mica les gambes amb aigua amb sal -tres minuts- (Podem partir de gambes petites congelades, ja pelades, o bé pelar les gambes o llagostins, treure`ls el budell, amb un escura-dents, i posar-los en crú).

Pelem les gambes i les tallem a bocins gruixuts, o per la meitat (en dos filets iguals). Si son petites, les deixarem senceres.



 Les deixarem sofregir una mica, abans d’afegir els ous, que deixarem sencers fins que estiguin mig fets, trencant-los a continuació amb la cullera de fusta (per no ratllat la paella), i remenant el conjunt, fins a que ens quedi lligat.
 

 Ara, ja podem servir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada